Peugeot podcenil produkci elektromobilu e208

Odpovědět
admin
Administrátor
Příspěvky: 112
Registrován: pát 05. lis 2010 15:20:39
Kontaktovat uživatele:

Peugeot podcenil produkci elektromobilu e208

Příspěvek od admin »

Vždy když začnou lítat tyto fráze a tato čísla, tak je potřeba se na ně podívat ze všech stran. Manažer společnosti Peugeot "Jean-Philippe Imparat" se nechal slyšel, že Peugeot předpokládal produkci elektrické verze jako 1/10 té spalovací. Poptávka prvních týdnů ukázala, že výroba bude muset být zdvojnásobena.

Zkusme se na to podívat logicky a matematicky. Je tu ve hře verze, že to zní tak jak to vypadá a skutečně se všechno prodává jako po másle jen ty elektromobily jdou na dračku trošku víc. Je tu ve hře, ale verze příběhu, že se spalovací verze moc neuchytila a jen na nás marketingově zkouší hru s poměry. Ať je to tak nebo tak, tak chválíme Peugeot za nadějný kus do nabídky elektrických vozidel. Nadějná cena 810 000 Kč přesvědčí vysoké procento zákazníků.

Doslova fascinující je fakt, že nový Peugeot e-208 nabízí nejlepší tepelný komfort na trhu. Z nepochopitelné motivace bylo do Peugeotu zabudováno vysoce výkonné tepelné čerpadlo o výkonu 5 kW napájené z baterie. Tepelné čerpadlo a automatické nastavení teploty v prostoru pro cestujícíse vyrovnají topení vozidla se spalovacím motorem. Je s podivem to, že 5kW tepelné čerpadlo dovede ohřát rodinný dům.

Tak už jen vybrat ta správná alu kola a můžete objednat svůj elektromobil.
2019_peugeot.jpg
2019_peugeot.jpg (38.83 KiB) Zobrazeno 10028 x

Odpovědět