špatně jede
špatně jede
ještě zkus vyčistit škrtící klapku. taky to nekdy trochu pomuže
pug 406 XU7JP4
euroscene.net ..the lowest club in czechoslovakia
špatně jede
škrtící klapka je taky už vyčištěná, když ale akceleruje tak cuká. Celkově výkon je slabší.
špatně jede
svičky, zapalovaci rampa, filtr paliva a vzduchu, ucpanej vyfuk.
může to byt cokoli
může to byt cokoli
pug 406 XU7JP4
špatně jede
zdarec všichni.Mě to dělá uplně to samé na 1.8 i 406,rv.1996.Može to být podávací čerpadlo,ale spousta jinších věcí,o kterých jste psali.Odpojil jsem lambu,resetoval jednotku a najelo to 3000 km uplně parádně(v létě 2010)Ale jak se s tím jezdilo na vetší vzdálenosti třeba 150 a víc km,tak to blblo zas.A teď mě to dělá to samé-zajímavé bylo,že po natankování plné nádrže to bylo schopné jet dalších třeba 100 km v pohodě a pak znova to udělalo to samé.Říkal sem si,že to bude tím podávacím čerpadlem,nebo filtrem,ale když se povedlo,že na krátkou dobu motor chytl a rozpojil sem benzínové hadice,tak tam bylo tlaku dost.Na diagnostice nepřišli na nic,svíčky jsou nové,nový snímač otáček,zapalovací rampa ok.
špatně jede
Já zrovna vyměnil zapalovací rampu a už neškube, ale pořád nemá ten výkon jaký by měl mít. Máte někdo ještě nějaký nápad?
špatně jede
co vzduch. a paliv. filtry?
ucpanej vyfuk?
ucpanej vyfuk?
pug 406 XU7JP4
špatně jede
vzduch vypada dobře ale už jsem koupil nový i s palivákem a vyměním ..... výfuk novej, katalyzátor venku,
špatně jede
Měl jsem podobný problém. Příčina- zadíralo se palivové čerpadlo,velká vůle v ložiskách a rotor se třel o stator tím klesaly otáčky a množství podávaného paliva klesalo . Výměna čerpadla-asi 3000kč. to spravila,,v servisu ¨¨
špatně jede
Jde nějak zjistit že se opravdu jedná o závadu toho čerpadla?
špatně jede
závadu jsem zjistil poslechem,lékařskýma ušima fonendoskopem.
Možná by ji šlo zjistit měřením množství dodávaného paliva v různých otáčkách ale to nevím jistě. Pro poslech je nutné odstranit kryt nad čerpadlem a fonendoskop přiložit přímo na čerpadlo. Pozor na zkrat na svorkách . j.
Možná by ji šlo zjistit měřením množství dodávaného paliva v různých otáčkách ale to nevím jistě. Pro poslech je nutné odstranit kryt nad čerpadlem a fonendoskop přiložit přímo na čerpadlo. Pozor na zkrat na svorkách . j.